Digiwellness, de beste app voor mijn gezondheid en welzijn. 

Onze doelstellingen:

  • U tijd doen besparen door uw voorschrift en dat van uw gezin via uw smartphone of tablet naar uw apotheker op te sturen. Pas wanneer alles klaarligt, gaat u naar uw apotheek.
  • U de kans bieden informatie te ontvangen, met uw apotheker te communiceren over nieuws dat u aanbelangt met als doel een reële band met hem te smeden en nog meer advies te krijgen.
  • U laten genieten van geschenken in de vorm van coupons zonder dat u daar ook maar iets voor hoeft te doen.
  • Ervoor zorgen dat u  zowel uw aangesloten apotheker – hij verschijnt duidelijk op onze kaart met geolokalisatie – als de apotheken van wacht vlotter kunt terugvinden.
  • U de mogelijkheid bieden u bij een snel groeiende digitale gemeenschap aan te sluiten.

Mijn coupons

Het couponsysteem

Dankzij Digiwellness ontvangt u regelmatig aanbiedingen van onze partners voor welzijnsproducten. U krijgt deze aanbiedingen rechtstreeks op uw smartphone in de app Digiwellness. Met die aanbiedingen geniet u kortingen of voordelige tarieven bij uw apotheker. 

Werking

Zodra u uw coupon hebt ontvangen, volstaat het om met de coupon in de app naar uw apotheek te gaan. Op vertoon van uw coupon zal uw apotheker de korting onmiddellijk aftrekken van de prijs van uw aankoop.

Hoe werkt het?

Zelf hoeft u niets te doen! Uw apotheek codeert uw coupon met zijn app en laat zich door zijn groothandelaar terugbetalen. U geniet de korting onmiddellijk zonder dat u verdere stappen dient te ondernemen.

Voordelen

U selecteert een coupon via uw app.

De apotheek scant de coupon met zijn smartphoneapp.

U betaalt minder.

Tijdwinst
Gemak
Besparingen

De app downloaden

Ik wil niet langer wachten en wens vanaf vandaag gebruik te kunnen maken van de app Digiwellness om alle voordelen te genieten.

Get_it_on_Google_play_200px
AppStore_263x69